Трансферът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон в Пафос, който се считаше за сигурен, може и да не се осъществи.

Нападателят не може да се разбере с кипърците за личните си условия, след като вече е преминал задължителните медицински прегледи на Острова на Афродита. Местните медии също отчитат, че преговорите между двете страни за зациклили.

Мартин Стойчев се присъедини към лагера на ЦСКА в Турция

Мартин Стойчев се присъедини към лагера на ЦСКА в Турция

Пристигна в Анталия тази нощ

"Източници от Пафос съобщават, че сделката може и да не се осъществи, като в момента има забвяне", пише kerkida.net.

ЦСКА прие да се раздели с голмайстора си за настоящия и миналия сезон, след като си осигури завръщането на Фернандо Каранга. Назон напусна лагера на "червените" в Турция миналата неделя, като първо се прибра до България, а след това пътува за Кипър.

Според информации на Острова на Афродита Пафос ще плати за правата му 600 000 евро, ако сделката се осъществи.

Септември излезе с детайли за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА

Септември излезе с детайли за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА

Ето какво написаха от клуба

По нея работи бившият спортен директор на "армейците" Кристиано Джарета, който в момента изпълнява същата роля в кипърския клуб. Изглежда обаче на този етап италианецът и колегите му не успяват да убедят Назон да парафира и по този начин официално да приключи престоят му в Борисовата градина.

Ако трансферът пропадне, Дюкенс ще се завърне в лагера на "червените" в Турция. Там до броени дни е очакван и Фернандо Каранга. Според "Тема Спорт" има позитивно развитие с неговите документални проблеми и съвсем скоро той ще може да пътува за Европа.

Нападателят е показал много добри резултати при медицинските тестове преди да подпише, а треньорът Нестор Ел Маестро се надява, че ще може да го вкара в топформа за подновяването на първенството.