Днес ЦСКА заминава за Банско, където ще проведе нов мини подготвителен лагер, точно както направи и месец по-рано в предишната пауза за националните отбор. Стойчо Младенов продължава да е недоволен от физическото и кондиционно ниво на състезателите си и опитва да изстиска максимума от тях в прекъсванията на първенството. Специалистът обаче е притискан от програмата. "Армейците" се борят на три фронта, а афишираните амбиции са за максимално добро представяне на всеки от тях.

Благодарение на Младенов - ЦСКА отново е непримирим до последната минута

Благодарение на Младенов - ЦСКА отново е непримирим до последната минута

"Червените" отново са на висота при обратите

В рамките на 20 календарни дни ЦСКА ще изиграе 7 двубоя, което значи че тимът ще има мачове през по-малко от три дни. А никой от тях не изглежда лесен. Веднага след подновяването на шампионата, на 17 октомври, на "Българска армия" гостува Ботев (Пловдив), който дели първото място в класирането с Лудогорец. През изминалата кампания с много по-слаб състав, разбит впоследствие с 6:0 от Локо (Пловдив), "канарчетата" бяха на път да измъкнат една точка от Борисовата градина, като гол в самия край на Белтраме спаси армейците.

Само 4 дни по-късно за футболистите на Стойчо Младенов предстои срещата, в която те трябва да запазят шансовете си за излизане от групата си в Лигата на конференциите. На "Васил Левски" идва украинският Зоря (Луханск), който досега загуби с 1:3 от Бодьо/Глимт и 0:3 от Рома.

Без значение от резултата срещу украинците, Стойчо Младенов ще трябва скоропостижно да прехвърли възпитаниците си на българска вълна, тъй като по-малко от три денонощия по-късно за тях предстои гостуване на Берое.

За четвъртък, 28 октомври пък е насрочен нов мач, в който "армейците" нямат право на грешка. Те посрещат Арда в 1/8 финален сблъсък от турнира за купата на България. Кърджалийци ще търсят реванш за загубата във финала през изминалата кампания, а победителят в двойката се излъчва в една среща.

Кирил Динчев се заема с ЦСКА в Банско

Кирил Динчев се заема с ЦСКА в Банско

"Червените" заминават днес следобед за своя лагер

На 31 октомври ЦСКА приема сребърния медалист от миналия шампионат Локо (Пловдив), а още четири дни по-късно е и гостуването на Зоря, където също успехът изглежда задължителен.

Маратонът завършва с наглед най-лесния сблъсък, но срещу дразнител. На "Армията" ще гостува ФК ЦСКА 1948, като в зависимост от противоепидемичните мерки може да станем свидетели на първия мач между двата тима в дома на "армейците" пред публика, съобщава в своя материал "Тема Спорт".