Скандалният защитник на ЦСКА Иван Иванов е предложен на още един отбор за трансфер, съобщава днес в. "7 дни спорт". Спортният ежедневник цитира румънския сайт Onlinesport, според който червените се опитват да пробутат бранителя в Стяуа.

Съставът от Букурещ можел да получи играча под наем до лятото срещу 500 000 евро. Условието било в договора да има и клауза, която предвижда Стяуа да придобие половината от правата на футболиста. Иванов е оценяван на около 1 000 000 евро от червените, пише още в. "7 дни спорт".

Твърдо против сделката обаче бил траньорът на тима от Букурещ Михай Стойкица, който не е очарован да бъде привличан играч с имидж като този на Иван. Бившият наставник на Литекс бил наясно с изцепките на Русия и скандалите, в които се забърка той в края на миналата година.

"Не разбирам защо искаме този футболист. Говорих с хора от България, които ми казаха, че не е човекът, който ще ни помогне за спечелване на титлата", коментира Стойкица пред местната телевизия GSP, цитирана от в. "7 дни спорт"

Както е известно, Иван Иванов е предложен и на италианския Торино. Конкретна оферта от Биковете обаче не е постъпвала. Според мениджъра на защитника Емил Данчев, Русия ще остане в ЦСКА до лятото, след което най-вероятно ще заиграе в чужбина.