Мениджъри са предложили Абел Анисе на ЦСКА, пише "Мач Телеграф". В момента халфът е свободен агент, след като напусна Лудогорец след 7 сезона, в които неизменно ставаше шампион.

Трансфер обаче ще се случи трудно, защото макар и вече да не е част от "орлите", в Разград ще чакат сума от новия отбор на капитана на националния тим на Мадагаскар. Такова е било разбирателството между двете страни при разтрогването на договора.

Стойчо Младенов познава отлично качествата на 31-годишния Анисе. Двамата работеха заедно през 2012 година в ЦСКА.

Той бе привлечен от Черноморец (Бургас) през януари, но не игра половин година заради проблеми с контракта му. Той взе участие в злополучните срещи с Мура. След това Анисе си тръгна заради финансовите проблеми на "Армията" и премина в Ботев Пловдив, а оттам в Лудогорец.

"Червените" имат сериозни проблеми в средата на терена, където реално без алтернатива е Амос Юга, който отгоре на всичко е наказан за реванша с Виктория Пилзен.

По принуда като халфове играят левият бек Жеферсон и десният бранител Тибо Вион, които ще започнат срещу чехите утре вечер. Опорен полузащитник е и новото попълнение Жуниор Нзила, който обаче не попада в плановете на Стойчо Младенов.

Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лева, ако се класират за групите на ЛК

Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лева, ако се класират за групите на ЛК

При достигане до груповата фаза играчите ще бъдат наградени със сума, равняваща се на малко над 10 процента от общия приход