Спортният директор на ЦСКА - Пламен Марков сподели, че напрежението в ЦСКА е ежедневно. Според него "армейците" са си "купили" спокойствие след важния успех при гостуването на Локомотив (Пд) с 1:0.

Марков е на мнение, че добрата форма на големия враг - Левски, ще окаже още по-голямо напрежение върху защитаващия титлата си тим на Лудогорец.

Десподов: Критиците на ЦСКА само стоят пред компютъра, винаги аз съм им виновен

Десподов: Критиците на ЦСКА само стоят пред компютъра, винаги аз съм им виновен

"Може би изискванията към мен са много по-големи"

"Не искам да взимам отношение за играта на отбора, защото има треньор, който трябва да прави тези коментари. Не ми е работа на мен. Ясно е, че тази победа над Локо е много важна за нашите амбиции и самочувствие. Идва и в добър момент, когато трябва да се държим близо до лидерите в първенството. Ако бяхме завършили наравно, такъв негативен резултат щеше да породи безпокойство около отбора. Но в ЦСКА напрежението е всеки ден", каза той.

"Купуваш си спокойствие за ден-два след победа, но после идва следващият мач и няма за кога да се отпускаш. Важното е сега да не отпускаме газта и да продължим да печелим срещите си. Първенството е доста по-интересно, след като и Левски се намеси в битката за титлата. Това прави борбата много по-непредвидима, а напрежението върху Лудогорец - по-голямо", допълни Марков.

Той не пожела да коментира интереса на клуба към Тодор Неделев и Здравко Димитров. "По селекцията думата има треньорът, който трябва да каже на кои позиции иска нови попълнения", каза още той пред "Тема Спорт".

Картоните в ЦСКА започват да тежат

Картоните в ЦСКА започват да тежат

Бикел, Пинто и Десподов са заплашени от потенциално наказание