Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков засегна всички актуални теми около клуба по време на представянето на партньорството на "червените" с турската клиника "Аджъбадем".

"Уверени сме в спечелването на шампионската титла. Даваме си сметка, че изоставаме, но в никакъв случай не отписваме сезона. Предстоят още мачове, а след това имаме и по още две срещи на разменено гостуване. Станислав Манолев е санкциониран по вътрешен правилник и ще продължим да действаме така. Всички състезатели трябва да са с равни права на терена. За нас дисциплината е над всичко.

Димитър Пенев: ЦСКА е в коридор с богата история, ЦСКА е единствен!

Димитър Пенев: ЦСКА е в коридор с богата история, ЦСКА е единствен!

"Да гледаме себе си"

Не мисля, че ЦСКА ще има проблем, ако се раздели с някой играч. Това може да се случи, ако условият удовлетворяват клуба и играча.

Сега имаме мач със Славия и по никакъв начин не мислим за Лудогорец. Първата ни цел е победа в събота.

Очакваме решението на ММС, за да получим базите на преференциални условия, които са по-добри от сегашните. Желанието ни е въпросът да бъде разрешен възможно най-бързо. ЦСКА е единственият клуб, който плаща наем за базите си. Нашите собственици трябваше да започнат от абсолютната нула и да влагат значими средства, за да може базите в момента да се използват. Идвали сте на Панчарево и знаете, че ръководството е направило сериозни усилия за възстановяването на базите. Под преференциални условия имам предвид този наем да бъде в реални измерения, защото сме поставени в неблагоприятна конкуренция спрямо останалите отбори от София. ЦСКА плаща сериозни средства всеки месец за ползването на базите. Искаме този въпрос да се реши, защото той бави част от ремонтните дейности на Панчарево. Даваме си сметка, че вероятно ще има и други, които ще участват в търга за придобиването на базите. След като законът го позволява, аз нищо не мога да кажа", заяви Пламен Марков.

ЦСКА подписа договор за партньорство с Аджъбадем
Обновена

ЦСКА потвърди ТОПСПОРТ, обяви партньорство със здравна верига

За здравето на играчите и децата в школата ще се грижи Аджъбадем