Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков се срещна с фенклуба на "червените" на Техническия университет. Ето какво заяви един от шефовете на "Армията".

"Удоволствие е да се контактува с хора от академичните среди, каквито са преподавателите в Техническия университет. Приятно е усещането, че са фенове на нашия отбор. Разговорът ни премина неусетно. Вече има трети отбор тази година в битката за първото място. При намесата на Левски за шампионската титла борбата е интересна, шампионатът сега е по-атрактивен, защото води до изненади и неизвестни, какъвто беше последният случай с Левски. Надявам се и след това да има интересни мачове и да не е отрано ясен шампионът, както беше в изминали години", заяви Пламен Марков.

"Не мисля, че за ЦСКА има проблем с назначаването на Павел Колев в Левски. Отивайки там, той ще изпълнява други функции. Мачът срещу Лудогорец е от голямо значение, директен двубой. Важно е да се представим по най-добрия начин и да победим, ако искаме да запазим шансове за титлата", добави изпълнителният директор на "червените".

Георги Илиев-Майкъла: Лудогорец е разклатен, пред ЦСКА се отваря златен шанс

Георги Илиев-Майкъла: Лудогорец е разклатен, пред ЦСКА се отваря златен шанс

"Сега е моментът за победа", заяви Георги Илиев