Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира дербито с Левски, завършило при резултат 2:2. Ето какво каза той:

"Левски през първото полувреме беше по-добрият отбор. Имаше две възможности и ни вкара два гола. Поправихме грешките си през втората част, направихме две смени и изравнихме резултата. Бяхме много по-добри от техния тим през второто полувреме.

Не загубихме, което е най-хубавото в този двубой, защото губихме с 0:2 и в крайна сметка този резултат е добър за нас. Мисля, че днес спечелихме точка. През първото полувреме играхме по-добре до техния първи гол. Левски вкара при първата си атака и това направи проблем за нас.

Извличаме си поуките и се надявам в бъдеще да сме много по-добри. Имахме проблеми и в този мач, както и в предходните. Сега ще играят тези, които са най-добри.

Нормално е, когато губиш с 0:2, че треньорът е виновен. Ще похваля играчите ми за представянето през второто полувреме. Не ги оправдавам за първото полувреме. Публиката има право да критикува. Аз лично може и утре да се махна - няма проблеми. Това не е грижа за мен и не се страхувам. Жеферсон беше контузен и не е тренирал. Имаше някакви тренировки, но не достатъчно, за да играе.

ЦСКА е добър отбор, но липсват някои други неща", каза Петрович.

ЦСКА и Левски не се победиха - 2:2

Вечното дерби оправда всички очаквания! Четири гола, напрежение и емоции до последната секунда!

Сблъсъкът завърши без победител