Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович заяви, че заслужено са победили Славия. 

"Не стартирахме, както трябва и не изглеждаше, че ще спечелим, след като губехме, но показахме характер", сподели Петрович след края на двубоя.

ЦСКА победи Славия с 2:1

Евандро донесе първа победа на ЦСКА

Eвандро вече има четири попадения през новия сезон

"Радвам се, че най-накрая победихме.  Сътворихме положения и с влизането на Евандро обърнахме. Мисля, че заслужено победихме. Много бе важно да спечелим днес. Връщаме се на правия път и имаме позитивна атмосфера за мача с Осиек. Най-вероятно ще играем по същия начин - 3-5-2, за след това не знам. Нямам варианти за много различни начини. Аз поемам отговорностите, ако има проблем. Аз се боря да направим добър отбор. Не се плаша за резултатите. Ако не са добри, знам какво следва. За да е прав треньорът, трябва да побеждава", каза Петрович.

"Не знам дали Петър Занев ще е готов за Осиек - не знам. От Осиек не са играли десетима футболисти, които са основни, но това е с нещо с две лица. Хубаво е да си починат, че когато се освежат ще играят по-добре, но от друга ние няма да отидем там да се браним, а ще отидем, за да вкарваме голове", добави сръбският специалист.

"Загорчич е много талантлив треньор и добре води отбора си. Създаде ни доста проблеми. Ние няма да отидем в Осиек, за да се браним, а да вкараме гол. Осиек е отборът, който обичам от 14 годишен. Стадионът на Осиек е същият, когато и аз играех там. Правят пет футболни терена по пример от Унгария и Франция. Но този старият стадион няма да го ползват повече. Ще бъде супер, дори ако загубим с 1:2", завърши Петрович.

Eвандро: С Люпко Петрович се работи отлично

Eвандро: С Люпко Петрович се работи отлично

"Надявам се да продължим да показваме добро лице както тук във вътрешното първенство, така и в европейските клубни турнири"