Легендата на ЦСКА Петър Жеков говори за голмайстора на отбора - Фернандо Каранга. Жеката коментира и Жеферсон, като не се изказа никак ласкаво за него. Жеков смята, че ЦСКА ще спечели срещу Левски, но няма да се пребори за титлата на България.

"Каранга си е такъв, не знае какво прави. Ще му кажа на Стамен Белчев да проведе сериозен разговор с него, но не вярвам да го разбере. Знам защо го прави. Знае, че е незаменим и без него - лошо. Аз навремето също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА. Симолията веднъж ми направи забележка, но тъй като нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Така и Каранга ще се държи така докато не му намерят заместник.

Жеферсон? Трябва само да потичам две седмици и, ако ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти поред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-доброто момче Антон Недялков и взеха някакво менте. Няма как да станат шампиони, дори да си скъсат трътките.

Левски ще паднат в дербито, защото са по-слаби и от нас. Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто направо я изплю в аут", каза Жеков пред "Меридиан Мач".

Дилема пред Стамен Белчев за дербито с Левски

Дилема пред Стамен Белчев за дербито с Левски

Старши треньорът има проблеми около стартовите 11