Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков коментира пред "Тема Спорт" желанието на голмайстора на отбора Жорди Кайседо за изходящ трансфер.

"ЦСКА е изпълнил всичките си ангажименти към Кайседо и той няма право да постъпва некоректно спрямо клуба. Не стига че са го взели на "Армията" и са му дали шанс да се изяви и да го видят по-големите европейски отбори, а сега прави сметки и брои парите на шефовете. Глупости! Какви са тези претенции", недоумява Вълшебния стрелец. Той оцени и изявите на еквадореца с червената фланелка.

Датчани отрекоха за сделка с ЦСКА

Датчани отрекоха за сделка с ЦСКА

Милан Макарич няма да играе на "Армията"

"Представи се на средно ниво в ЦСКА. Среден 3 му поставям. Преди него имахме далеч по-добри нападатели. И Каранга беше по-класен, и Али Coy след това. Този добре, че има физика, защото иначе с топка в крака не го бива много-много, а комбинативността му никаква я няма", отчете Жеков.

"Като иска да го продадат, да намери клуб, който ще покрие финансовите претенции на ЦСКА. Защото ЦСКА е инвестирал в него и е нормално сега да иска, освен да си избие парите, да излезе и на печалба. Аз ако бях на мястото на ръководството, веднага щях да го продам дори и за малко по-ниска от сумата, която те искат, и за същите пари да взема двама нападатели, които ще са по-качествени от него", завърши Кавалерът на "Златната обувка".