Легендата на ЦСКА Петър Жеков даде интервю пред "Тема спорт" преди решителния мач на "червените" срещу Лудогорец в битката за титлата в Първа лига. 

"Тежък мач. Всеки говори как трябва да бием с 2:0, но защо да не спечелим с 3:0. Така ще е най-добре. Реално погледнато, ще е доста трудно, но футбол е, всичко се случва.

За два-три дни нищо не може да се промени. Отборът си върви по инерция. Какво толкова ще промени Добри Митов или Люпко Петрович. Още не се е родил този, който за 3-4 дни ще направи отбор и ще бие наред.

Гледан от ЦСКА пред трансфер в Белгия

Гледан от ЦСКА пред трансфер в Белгия

Давид Окереке най-вероятно ще премине в Генк

Изобщо не ме изненада решението на Любослав Пенев. Аз го познавам от малък. Той си е такъв. Много-много не обмисля решенията, като се ядоса. Реши ли нещо, го прави на момента. Действа малко първосигнално. Любо направи една фатална грешка за купата в реванша с Ботев (Пловдив).  Водиш с 3:2 и мачът отива на продължения, а ти си тръгнал да ги елиминираш още в редовното време. Те останаха с 8 човека на терена, не броя вратаря. Любо трябваше да затвори отбора на центъра и да минат тези няколко минути до края на редовното време. После в продълженията си 30 минути с двама човека повече. Щяхме да ги смачкаме.

Лудогорец сдадоха багажа тази пролет и не могат да ходят. Нищо чудно да ги отупаме едно хубаво. 

Бразилец от ЦСКА взе български паспорт

Бразилец от ЦСКА взе български паспорт

Такъв скоро може да има и Али Соу

Антов, Турицов, Смоленски... Те са бъдещето. Смоленски е много добър футболист. Но не може да го пуска Любо в такъв напечен момент като този с Ботев. Това се отразява на психиката му. Това момче е на 16 години... Аз съм го тренирал 2 години и половина и го познавам отлично. Предал съм му това, което аз знам. Още през лятото, когато пътувахме с отбора в евротурнирите, казах на собственика Гриша Ганчев за Мартин Смоленски. Има страшно много хляб в него", заяви Жеков.