Капитанът на ЦСКА Петър Занев коментира загубата с 0:1 от Берое. Ето какво каза той:

"Неприятна загуба. Стигна се до нея след миг невнимание. Една ситуация, където те спечелиха втората топка и тази ситуация за дузпата. За съжаление без удар във вратата загубихме три точки.

Не съм доволен за това, че пореден мач създадохме достатъчно положения, можехме да си го затворим с гол. Поздравявам отбора на Берое. Симпатичен отбор, дочакаха си шанса. Видях положението за дузпата, чист жълт картон на техния нападател. Той тръгна да пада. Засадата не мога да коментирам, защото не съм я видял.

Със скандална дузпа: Берое победи ЦСКА с 1:0

Съдията Драганов подари победа на Берое срещу ЦСКА със скандална дузпа!

Отмениха гол на Занев в продължението на мача

Всеки е в ЦСКА, за да доказва в дадения момент, че има място в този отбор. За какво да се оправдаваме с титулярите. Имахме достатъчно ситуации за гол. Мисля, че проблемът е, че не можем да развием атаките си и при последния удар ни трябва малко повече спокойствие в завършващата фаза. В защита седяхме добре. Берое е класен отбор, във всеки мач създава минимум по три-четири голови ситуации. Днес не създаде. За съжаление загубихме поредните точки, трябва да си направим необходимите изводи. Много работа ни чака - при последния пас, при изграждане на атаките.

Трябва да говорим за това. Тъкмо си мислех, че до 70-ата минута съдията е перфектен. То ми омръзна да говоря, защото ставам смешен пред хората. Когато казах, че играем в лоши условия срещу Славия, когато играем през лятото евротурнири, мачовете са в 9 часа. След два дни играем от 5 часа на 36 градуса. Това е самата истина. Има фактори, които влияят за нашето изоставане. Пак казвам: вината е в самите футболисти, неумението да реализираме самите ситуации, но когато мачът е равностоен, както днес, в една-две ситуации се решава съдбата на мача", каза Занев.