Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви след равенството 0:0 срещу Левски, че "червените" не са притежавали нужната класа, за да се преборят за трите точки. Той коментира и червения картон, който получи след последния съдийски сигнал на Георги Кабаков .

Хореографията на Сектор "Г": Васил Божков като ултрас на ЦСКА ли беше това?

Хореографията на Сектор "Г": Васил Божков като ултрас на ЦСКА ли беше това?

Вижте какво издигнаха в Северната трибуна

"Изпуснах си нервите, за което съжалявам, но човек някой път прави глупости. Как да стане интересен двубой, като всяко единоборство се свири", добави капитанът на "червените".

"Аз не искам да казвам нищо против съдията. Ние първо футболистите трябва да помагаме на съдиите на терена. Не може да се свири всяко единоборство и всяко докосване".

Крушчич: Трябваше ЦСКА да победи, бяхме по-добри

Крушчич: Трябваше ЦСКА да победи, бяхме по-добри

"Доволен съм от играчите"

"Аз мисля, че ние сме по-добрият отбор, но за наше съжаление не успяхме да си вкараме положенията. Дано да почнем да си реализираме положенията. Като цяло днес създадохме доста положения. Явно ни липсва класа. Валентин Антов е интелигентен футболист. Доста сериозно момче. Старае се на всяка тренировка. Това е бъдещето на българския футбол. За него е плюс, че може да играе на две позиции. Вальо се представя добре, има израстване, да се надяваме, че ще го видим в националния отбор".

"Не съм човекът, който дава оценки. Явно и в предни позиции някои хора трябва да демонстрират лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но може би няма шанс пред гола. Може само да се надяваме, че ще започне да вкарва", завърши Петър Занев.

Антов: Дадохме всичко от себе си, но не се получи

Антов: Дадохме всичко от себе си, но не се получи

"Винаги искаш да спечелиш дербито"