Капитанът на столичния ЦСКА Петър Занев е категоричен, че България няма да има втори Христо Стоичков и за това спортисти от неговия ранг трябва да се уважават.

Христо Стоичков разказа за трансфера си в Барселона

Христо Стоичков разказа за трансфера си в Барселона

Точно преди 30 години Камата премина в каталунския гранд

Защитникът се дразни много на коментарите, които вижда в социалните мрежи. Именно Камата му подаде ръка, поканвайки го да стане част от националния отбор.

Занев и  неговата съпруга Стаси дадоха пред "Нова телевизия" първото си съвместно интервю. Те са заедно от 16 години, а от 12 имат и щастлив брак. Най-голямата радост са децата им Димитър и Сияна.

"Поименно и визуално се познаваме от деца. Имаше период, в който не се бяхме виждали. Той претърпя инцидент, беше със счупен крак и прекара цялото лято на село. Видяхме се след толкова много години. Харесахме се и решихме да сме заедно", разказва Стаси Занева.

Според капитана няма формула за поддържане на пламъка в любовта. С жена си се поддържат взаимно и това внася комфорт в семейството.

"Преди да ѝ предложа брак, живеехме заедно. Прецених, че това е моята половинка и не съм се поколебал", разкрива футболистът.

Най-голямото щастие и радост в живота на двойката са децата им. За Петър няма по-голямо щастие от това да станеш родител. Определя се като добрия родител, а съпругата му - лошия. Според нея това е така, защото тя прекарва повече време с децата и се налага да е по-строга. Фамилията избира Благоевград за свой дом, защото са родом от този край на страната. Харесват града, имат и много приятели в него.

Ако за него страстта е футболът, то за нея това е модата. Преди близо 2 години тя и нейна приятелка създават модна линия облекла. Като футболна съпруга, Стаси се е научила да гледа футболни мачове, да подкрепя съпруга си и да се вълнува.