Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира темата с ТВ правата, която е на дневен ред заради протестите на ЦСКА относно изградения монопол около тях.  

Както е известно, ЦСКА изпрати писмо до БФС, в което настоява да излезе от настоящия договор и да сключи такъв с друга телевизия. Като причина "армейците" посочват четворен конфликт на интереси, съсредоточен около Кирил Домусчиев - собственик на Лудогорец, член на Изпълкома на БФС, собственик на телевизията, която излъчва срещите, а също и на дружеството, което държи правата.

"Не съм толкова запознат с правилата, но се съмнявам, че има такова нещо в страните на Запад. Очевидно е, че е налице конфликт на интереси. Не е нормално един човек да притежава всичко. Може да са богати, да могат да си го позволят, но трябва да има някакви ограничения. Ние в България обаче сме специалисти по това да измисляме нови правила или да ги заобикаляме. Да излязат от БФС и да обяснят ситуацията, но сигурно ще ги е срам", каза Паро пред "Тема спорт".

ЦСКА пожела преразглеждане на договора за телевизионните права

ЦСКА пожела преразглеждане на договора за телевизионните права

Причината - четворен конфликт на интереси