Легендарният Аспарух Никодимов коментира представянато на ЦСКА в мача с Черно море (1:2) за Купата на България. Паро заяви, че подобно представяне не бива да се допуска повече и тази загуба трябва да бъде обеца на ухото за "червените".

"Ядосах се и изгасих телевизора. Видях, че играят много слабо и знаех какво ще се случи. Поне хубавото е, че тази грешна стъпка бе в турнира за купата. Приоритет през този сезон е първенството, така че там трябва да си свършат работата. И задължително да си вземат поука от мача с Черно море, защото подобно представяне не бива да се допуска нито веднъж повече до края на сезона.

Дори смятам, че Гриша Ганчев може да наложи и глоба на футболистите, за да им светне наистина червената лампа и да разберат, че не може да играят толкова слабо. Показали са в предишни мачове, че могат повече, и щом не го дават, значи не са се подготвили добре. Да им наложи една глоба, а оттам нататък те да си мислят дали ще се хвърлят здраво или няма. Защото играят ли както срещу Черно море, гаранция и срещу Славия няма да спечелят. "Белите" винаги са били неудобен съперник, особено в "Овча купел". А после идва и Левски. Затова верижната реакция трябва да бъде спряна навреме и тази загуба да бъде обеца на ухото", коментира Никодимов пред "Тема спорт".

Славия oбяви цената на билетите за сблъсъка с ЦСКА

Славия oбяви цената на билетите за сблъсъка с ЦСКА

"Белите" посрещат "червените" на 9 април (неделя) от 20:15 часа