Аспарух Никодимов коментира разгромната загуба на ЦСКА с 0:5 от Лудогорец в Разград. Паро говори за тежката ситуация при "червените" като цяло.

Всички бяха кръгла нула. Като се започне от абсолютната тактическа и техническа неграмотност в защита и се стигне до тоталната безпомощност в офанзивен план. Факт е, че в състава имаше много отсъстващи и това със сигурност е оказало влияние. Но да не подминаваме факта, че от първата минута започнаха 8 чужденци, а през втората част се появи и още един. Всеки от тях е бил привлечен, за да прави разликата, а не за да взима неоправдано високата си заплата, а треньорите да му нямат доверие да го пуснат да играе. Обида за историята на ЦСКА е футболист като Жуниор Нзила да носи червената фланелка. Та той не може да уцели свой съотборник на два метра от себе си.

Ако случаен минувач бе попаднал на стадиона в Разград в събота вечер, щеше да помисли, че шампионът на България обиграва част от резервите си в лежерна контрола срещу посредствен аматьорски отбор от някое село в региона. Такова бе поведението на двата тима, които иначе са съседи на първото и второто място в класирането. Въпреки че вече ги делят цели 17 точки... ЦСКА изглеждаше потресаващо, буквално прати в покруса привържениците си.

На 15 май ЦСКА има шанс за поправителен и за практическо спасяване на сезона във финала за Купата с Левски. Голям игрови прогрес ми е трудно да си представя, че може да се осъществи, но Алън Пардю е длъжен да изкара тима от летаргията", каза Паро пред "Новспорт".