Бившият футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира трансфера на Антон Недялков в Лудогорец. Защитникът беше продаден от "армейците" в САЩ, а сега се завърна в България, но при "зелените" от Разград.

"Бях много изненадан от избора му да отиде там. В днешно време футболистите са много по-различни. Моралът остава на заден план. От една страна, можеш да го укоряваш, но от друга, годините във футбола са малко и всеки гледа да вземе повече пари. Не знам, аз лично не бих го направил. Как отиде първо в САЩ, а много скоро се завърна в България, за да играе за Лудогорец? Разградчани плащат трансферна сума и го взимат. В днешно време това е нормално.

Преди не ни даваха да преминаваме от ЦСКА в Левски и обратното, или в други софийски отбори - тези правила бяха глупави. Сега ги няма тези спънки и щом Недялков иска в Лудогорец - да отива. Според мен премина там заради парите, явно в Разград ще получава доста повече. Но щом това поставя на първо място, не го чака бляскаво бъдеще", каза Паро пред "Тема Спорт".

Аспарух Никодимов: Ганчев и Стоичков са разумни хора, ще уточнят нещата помежду си

Аспарух Никодимов: Ганчев и Стоичков са разумни хора, ще уточнят нещата помежду си

"Няма смисъл да сме техни арбитри"