Поредна небивалица по адрес на ЦСКА. Явно толкова няма какво да се измисли, че се стигна до разни скалъпени истории за... храната на футболистите. 

"В момента на Панчарево няма действащ ресторант. Ръководството обаче осигурява кетъринг. Винаги по време на лагери треньорският щаб поръчва вечеря, която е предоставена в точно определен час. Менюто било изготвено от брата на Нестор Ел Маестро - Никон, и нает диетолог. 

На някои играчи обаче не им допадали "сръбските буламачи" и започнали да си... носят храна от вкъщи - или жените им готвели, или просто си поръчвали от друго място. Футболистите дълго време криели това, изхвърляйки "манджите на Нестор" тайно в кофите за боклук", се казва в разработка на БЛИЦ. 

Каква е истината? От месеци насам ЦСКА се храни с кетъринг, осигурен от "Френдс Китчън". Начело на компанията са двама големи привърженици на отбора - Мартин и Светлин Петрови. Те правят и кетъринга по време на домакинските мачове на "армейците". До момента не е имало дори един футболист, който да се оплаче от храната. Точно обратното - всички са пределно доволни. Често пъти играчи на ЦСКА могат да бъдат забелязани и в ресторанта на въпросните братя - "Национал", когато имат почивни дни. Така че "новината" за проблеми с изхранването на ЦСКА е поредна спекулация, свързана с "червените".