От столичния гранд ЦСКА излязоха с обръщение в официалния си сайт към боса на Славия Венци Стефанов.  Както е известно ембелматичният ръководител отправи коментари по адрес на ЦСКА след срещата с Локомотив (Пловдив).

Стефанов нападна реферът на двубоя Ивайло Стоянов, като изрази мнението си, че именно арбитърът е помогнал на "армейците" да спечелят мача и да си осигурят класиране за Лига Европа.

Ето какво гласи съобщението на ЦСКА:

"Уважаеми г-н Стефанов,

Много Ви молим, въпреки, че сте корифей на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други отбори. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски капацитет, но за голямо съжаление, установихме, че във Вашите качества, добродетели  и професионални компетенции, липсва основен и важен елемент - математиката.

Не може да проумеем, г-н Стефанов,  как  в продължение на 30 години борците Ви преподаваха знания в тази точна наука, но... Уви! Явно сте бягали винаги от час!

И както се казва в една телевизионна реклама: "Не става само с ядене, трябва и акъл"", се казва в отвореното писмо на "червените" към боса на Славия.

Венци Стефанов нарече съдия помияр и обяви: Той класира ЦСКА за Европа

Венци Стефанов нарече съдия помияр и обяви: Той класира ЦСКА за Европа

"Костадин Стоичков трябва да си подаде оставката и да си заминава заедно с тези трима-четирима доказано поръчкови рефери"