ЦСКА загуби дербито срещу Левски и първото място в класирането, но на "Армията" няма да драматизират излишно. Ръководството на клуба стои зад треньора Нестор ел Маестро и футболистите. Това стана ясно от съобщение, публикувано в сайта на "армейците" преди минути.

Ето го (без редакторска намеса):

"Армейци,

всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните.

Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза! Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!".

Ще сменят ли Ел Маестро с Любослав Пенев или Стойчо Младенов?

Ще сменят ли Ел Маестро с Любослав Пенев или Стойчо Младенов?

Това искат много от феновете на ЦСКА