Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, получи добри новини в навечерието на първия мач в Лигата на конференциите срещу Македония (Гьорче Петров). Георги Йомов и Мено Кох, които пропуснаха старта на сезона заради травми, вече два дни тренират на пълни обороти и ще бъдат на линия за гостуването в Скопие, пише "Тема Спорт". Все още обаче не е ясно дали те ще са в състояние да започнат от първата минута, или ще останат на резервната скамейка.

ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход

ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход

Беше картотекиран за мачовете срещу Македония ГП

Йомов се включи със закъснение в подготовката заради ангажиментите си към националния отбор. Той обаче не взе участие в срещите на "трикольорите" в Лигата на нациите заради болки в глезена. Присъедини се към "армейците" в Австрия с уверението, че проблемът е отшумял, но се оказа, че все още съществува немалък риск за увреждане на връзката, което наложи нова серия интензивни процедури по възстановяването му в София. Той вече не чувства болки и тренира пълноценно, като почти сигурно ще се появи на терена още в четвъртък.

Кох пък получи две разтежения в рамките на няколко дни по време на лагера в Австрия и се прибра предсрочно у нас. Той също много скоро ще е готов за игра.

От ЦСКА с допълнителна информация за гостуването на Македония ГП

От ЦСКА с допълнителна информация за гостуването на Македония ГП

Капацитетът на стадион "Петър Милошевски" ще бъде редуциран до 1250 места

Пълноценно с тима тренира и нападателят Дауда Бамба. Той все още не подписва договор с "армейците" заради съмнения за травма в коляното, но оставя добри впечатления в тренировъчния процес.

Нигерийският флангови футболист Муса Ефрем, който през миналата седмица се присъедини към дубъла на "червените", също участва в заниманията на първия отбор, за да се запознае Саша Илич отблизо с качествата му.

Жорди Кайседо дебютира за новия си клуб

Жорди Кайседо дебютира за новия си клуб

Той влезе на терена в 57-ата минута на мача, заменяйки Николас Лопес