Стефан Орманджиев изра­зи относително позитивно мнение по повод привлича­нето на Маркиньос в ЦСКА. Той обаче смята, че брази­лецът няма как да продължи да бъде ключова фигура и на "Армията", както е в Локо (Сф).

"Маркиньос със сигурност ще е от полза за ЦСКА. Той е класен футболист, разпола­га с голям набор от качества. Червените имат нужда от неговите конструктив­ни идеи и ще се облагодетел­стват от привличането му. В отбора обаче трябва да са наясно, че Маркиньос няма как да бъде човекът армия, както е в Локо София. Не ми се вярва да има такава ключова роля и сега.

Действи­телно е застаряващ футбо­лист, но с опита си може да е много полезен. Същото се отнася и за Мартин Камбуров. Ако и нападателят бъ­де привлечен, ЦСКА един­ствено ще има полза от подобни трансфери. Маркинь­ос обаче няма да реши проб­лемите. А те не са никак малко, особено на терена.

Видя се срещу Локо Пловдив, че така няма как да се пре­борим за титлата. Има още много какво да се желае от играта, но един човек няма да промени представянето на отбора. Освен това на позицията на Маркиньос иг­рае Гъргоров", заяви Орманд­жиев пред "Тема Спорт".