Трансферните спекулации не се отразяват по никакъв начин на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон. Появиха се информации, че националът на Хаити е попаднал в полезрението на закъсалия във френския елит Оксер. От този клуб дори вече попитали при какви условия могат да се сдобият с услугите му, като отговорът от "Армията" гласял, че цената му е 3 милиона евро.

Елитен френски отбор набеляза голмайстор на ЦСКА

Елитен френски отбор набеляза голмайстор на ЦСКА

Оксер проявява интерес към Дюкенс Назон

Назон тренира в отлично настроение на лагера в Турция. Вчера той публикува в една от социалните мрежи доста снимки от тренировките. На една от тях се залива от смях. Към нея написа и текст: "Планирах да свърша на улицата, но в крайна сметка заживях като художник". Видно е, че той се наслаждава на престоя си в ЦСКА.

През есента 28-годишният Назон участва в 15 шампионатни мача на армейците, в които реализира 6 гола. Повече от него в тима има само Браян Морено, който е със 7. Наред с това Дюкенс изигра и 2 двубоя за купата, в които вкара веднъж. В Лигата на конференциите бе ползван в 5 срещи, в които отбеляза 1 попадение, припомня "Тема спорт".