Павел Дочев вече официално не е треньор на ЦСКА. Наставникът бе уволнен в следствие на слабите резултати на тима от началото на сезона. По всяка вероятност временно "червените" ще бъдат водени от легендата Димитър Пенев. От ЦСКА съобщиха, че Дочев ще остане на работа в клуба.

"Павел Дочев  вече не заема поста старши треньор на представителния oтбoр на ЦСКА. Въпреки това немският възпитаник остава на работа в клуба.От днес Дочев ще бъде начело на скаутския отдел на ЦСКА", съобщиха от лагера на "червените".

Авантюрата на Павел Дочев с ЦСКА започна на 13-и май, когато специалистът бе официално представен като треньор на представителния отбор. Немският възпитаник афишира големи амбиции, но сблъсъкът с реалностите бе повече от пагубен.

Под ръководството на Дочев ЦСКА изигра 5 официални мача. В тях записа две победи над полуаматьорския Клифтънвил, едно равенство и две загуби. Пораженията обаче бяха повече болезнени за "червените", след като дойдоха на собствен терен и бяха нанесени ит вечния съперник Левски и бургаския Черноморец.