Фен фракцията на ЦСКА "Офендърс" възобновява своята организационна дейност в Сектор "Г". Това разкриха от групата в официалната си страница във Фейсбук.

Ето какво написаха те:

"Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си желание "Сектор Г" отново да бъде единен, силен и зад гърба му в предстоящите битки. Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в неговите ръце и предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА.

Считано от днес, нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и ръководно ниво в клуба, както и нуждите на "Сектор Г" наклониха везните и друга алтернатива не остана. Но нека е ясно на всички - никога няма да отстъпим от нашите принципи и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме в случай, че някои познати събития и процеси от близкото минало започнат да се повтарят отново.

Искаме да благодарим и на Любо Пенев за всичко през изминалите месеци и да му пожелаем успех във всички бъдещи негови начинания. А сега - с Генерала напред!

САМО ЦСКА".

4000 зрители на реванша Осиек - ЦСКА

4000 зрители на реванша Осиек - ЦСКА

Коронавирусните ограничения и отпускарският сезон са причината за слабата посещаемост