Ръководството на ЦСКА спази обещанието си и зарадва многохилядната "червена" общност с голяма новина. На официалния си сайт "армейците" обявяват, че са сключили така дългоочаквания договор с ММС и вече може да се предприемат реални действия за строеж на нов клубен стадион. Както ТОПСПОРТ вчера ви информира, столичният гранд е направи решително плащане и на задълженията си към държавата. Ето какво още се казва в съобщението:

ЦСКА: 74 години, в които свещените четири букви не спират да палят сърцата ни

ЦСКА: 74 години, в които свещените четири букви не спират да палят сърцата ни

"Червените" отбелязват 74 години от създаването си

"Армейци,

Ползотворното ни и конструктивно сътрудничество с Министерството на младежта и спорта, както и желанието на двете страни да бъдат част от прозрачен, законен и коректен процес за построяването на новия стадион на ЦСКА, доведе до нова решителна стъпка по сбъдването на нашата всеобща мечта.

Гриша Ганчев плати поредните милиони за дългове на ЦСКА

Гриша Ганчев плати поредните милиони за дългове на ЦСКА

Вижте за какво

Уведомяваме Ви, че ръководството на клуба вече е изчистило финансовите ни задълженията към държавното дружество "Сердика спортни имоти". След направеното от наша страна значително и финално плащане от 3 138 670.53 лева балансите показват, че ЦСКА вече е погасил изцяло дължимата към държавата обща сума в размер на 6 милиона и половина лв.

Въпреки непредвидените обстоятелствата и трудната икономическата конюнктура в българския и международния бизнес, Ви информираме, че клубът и ММС сключиха така дългоочаквания договор за партньорство и вече можем да предприемем реални действия за строежа на новия ни дом - стадион "Българска армия".

Феномен, по-силен от времето

Феномен, по-силен от времето

74 години ЦСКА!

Предстои сериозна работа по издаване на съответните разрешителни и съгласувания, но вярваме, че нещата ще се развиват вече в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат завършени необходимите документални процедури.