Промяната на върха в гранда ЦСКА, за която първо ТОПСПОРТ ви информира, е вече факт. Пламен Марков ще има нов по-висок пост в клуба. Очаква се той да стане изпълнителен директор при "армейците".

Очаква се промяна на високо ниво в ЦСКА

Очаква се промяна на високо ниво в ЦСКА

Ще бъде обявена официално днес или утре

Порверка в Търговския регистър показва, че документите за промяната вече са входирани и се очаква всичко да бъде вписано официално до края на седмицата, най-вероятно утре.

Димитър Пенев: Лудогорец е тежък съперник, но при нас предстоят много кадрови промени
Обновена

Стратега: Лудогорец е тежък съперник, но при нас предстоят много кадрови промени

"Промени в школата ще има"

Марков ще замени на поста Трифон Попов, който може да се върне на работа в Литекс.

Снимка 316351

Източник: LAP.bg

Попов бе президент на ловешкия клуб от 2008 до 2016 година. Освен това ЦСКА ще има съвсем нов Съвет на директорите. В него освен Марков ще попаднат Искра Григорова и военният Фильо Филев. Всички досегашни членове ще бъдат освободени - Трифон Попов, Румен Константинов и Андон Димитров. Промените ще влязат в сила след вписването в Търговския регистър.

Марков бе назначен за спортен директор през лятото на 2015 година, след като Гриша Ганчев се ангажира с ЦСКА. Сега обаче е решено да бъде повишен.

В новата си роля Марков ще се разписва под всички официални документи на "червените" като договори на футболисти, такива, свързани с лицензирането на клуба и други.

Капиталът на ЦСКА в Търговския регистър бе вдигнат с над 7 милиона

Капиталът на ЦСКА в Търговския регистър бе вдигнат с над 7 милиона

Платената сума от Гриша Ганчев и Юлиян Инджов за емблемата и активите на клуба на 11.10 бе 7 835 000 лева

Има голяма вероятност главният скаут Велизар Димитров да поеме функциите на бившия си треньор и да стане спортен директор. Този ход би бил логичен с оглед на това, че постът се овакантява от Марков. Велизар ще е полезен в ролята на спортен директор, предвид, че е отлично запознат със селекционните процеси в клуба, а и е достатъчно представителна фигура.

Отново както вече ви информирахме, за поста спортен директор се спряга и още едно име - това на Любослав Пенев, като окончателното решение по този въпрос ще бъде взето в близките дни.

ЦСКА отново преговаря с Любослав Пенев!

ЦСКА отново преговаря с Любослав Пенев!

Вижте кой от "Армията" се срещна с легендата и какво му предложи