Оставането на Алън Пардю като постоянен наставник на ЦСКА доведе до леки рокади във временния треньорския щаб на "червените". Както обявиха от клуба, първи асистент ще бъде 56-годишният Алекс Дайър, който е бил съотборник с Пардю в Кристъл Палас и Чарлтън, а през есента бе на същата позиция в четвъртодивизионния

Колчестър Юнайтед (Лига 2). Плътно до тях ще бъдат треньорът от школата Мартин Стоянов, който бе част и от временния щаб на англичанина за мачовете с Левски и Славия, плюс анализаторът Христо Захариев. Последният заменя на позицията младия северномакедонец Християн Христов, който анализираше първия тим от юли 2020-а, когато влезе в екипа на Стамен Белчев и впоследствие работи с Даниел Моралес, Бруно Акрапович, Любослав Пенев и Стойчо Младенов. Христов е получил покана да остане на "Армията" и по всяка вероятност ще продължи да помага в Академията на ЦСКА.

ЦСКА вдига Бисмарк за големия мач с Левски

ЦСКА вдига Бисмарк за големия мач с Левски

Ганаецът все още се оплаква от травма

Там остава и Добри Митов, който помагаше на Пардю в двете му първи срещи начело на тима. 50-годишният Митов е директор на ДЮШ и същевременно води старшата възраст U19 на "армейците", където му асистираше именно Мартин Стоянов.

Поне до края на сезона Стоян Колев ще продължи да подготвя вратарите, а въпреки че той бе в щаба на Младенов, е възможно сливналията да остане и за новата кампания, пише "Мач Телеграф".