От вчера пред ЦСКА се появи нова перспектива, която е на път да зарадва феновете на шампионите. Неистовите напъни на клуба да се сдобие с нов собственик най-накрая са на път да се сбъднат. Консорциумът "Титан" е извадил оферта за "червените".

В момента родната фирма се занимава със сметосъбиране и сметоизвозване на боклук в цели 19 града в страната. Заради многобройните общини клиенти кандидат-купувачите на ЦСКА са наричани "Кралете на боклука". 

Според запознати предложението на "Титан" е Томов да получи 10 милиона евро за клуба. Политикът обаче ще остане на власт в Борисовата градина, което е и едно от условията му.

Президентът на "армейците" Александър Томов провел среща с евентуалните нови собственици, която завършила с многозначително ръкостискане. В Борисовата градина преговорите засега не се огласяват, но от кабинета на изпълнителния директор на клуба излезе доста двузначен отговор.

"Официално трябва да отречем подобна информация", обявиха хората на Александър Тодоров. В същото време обаче неофициално от канцеларията заявиха: "Информацията ви е много интересна".