Защитникът на ЦСКА - Николай Бодуров за пореден път демонстрира пиперливия си език. Въпреки радостта от победата над Берое и голът му срещу заралии, бранителят се изказа доста негативно по адрес на националния селекционер - Петър Хубчев, който не го повика за предстоящите световни квалификации с Швеция и Холандия.

Разрив в отношенията между Николай Бодуров и Петър Хубчев

Националният селекционер нарочно пренебрегва Бодуров?

Причината е негативно изказване на защитника по адрес на Петър Хубчев

"Труден двубой за нас. Не играхме по най-добрия начин, но когато побеждаваме и взимаме три точки, отборът израства, показва характер. Знаехме как ще играе Берое, ние не им отговорихме по подобаващ начин, но е радващо, че победихме В крайна сметка съм защитник, а не нападател. Ако играя нападател, ще вкарвам повече от другите. Аз ли? В този мач? Сигурно съм присъствал на друг мач. Една имах и я вкарах. Три възможности не съм имал, сигурно съм присъствал на друг мач."

Стамен Белчев: Първото ни полувреме беше най-слабото до момента, Фернандо Каранга е добре

Белчев: Първото ни полувреме беше най-слабото до момента, Каранга е добре

"Справихме се със задачите си"

След това Бодуров бе попитан какво му е мнението за предстоящите световни квалификации на България и дали е амбициран да се върне в националния отбор.

"Предстоят им. Аз не съм в националния отбор. Всички знаят какво да очакват. Предстоят изключително трудни мачове. Знаем съперниците. Пожелавам успех на България и да победи. Да съм амбициран да се върна?! Пред кого да се доказвам там? Да се доказвам пред него (б.а. говори за селекционера Петър Хубчев)? Пфф... Има пред кого да се доказвам, а не пред него. Там да си гледат каквото искат и това е".

ЦСКА разката Берое в Стара Загора, нов гол за Фернандо Каранга

ЦСКА разката Берое в Стара Загора, Каранга с пореден гол

3:0 за гостите от столицата