Николай Бодуров отрече да е имало конфликт между играчите и вече бившия треньор на ЦСКА - Нестор ел Маестро. Вижте какво заяви капитанът на "червените" след загубата от Етър с 0:1 в контрола днес.

"Няма особена разлика, играхме това, което тренирахме в Испания и в изминалите месеци. Аз съм работил с господин Пенев, наясно съм какво изисква той. От това, което видях, аз споделих с него, че ние трябва да работим още много, за да постигнем това, което той иска. Мисля, че с времето ще подобряваме нещата и ще се приближаваме към стила, който отива на отбор като ЦСКА - да държим топката, да атакуваме, да пресираме", заяви Бодуров.

"Много лъжи се изписаха. Аз съм вътре и знам какви са отношенията между футболистите. Не всеки с всеки е приятел, но има уважение помежду ни и съм сигурен, че колективът е на това ниво, на което трябва да бъде. Определено и категорично не е имало конфликт с Ел Маестро. От 20 и няколко дни на лагер не може всеки ден да си усмихнат. Но конфликти никога не е имало между играчите и треньора", добави капитанът на ЦСКА.

ЦСКА загуби от Етър с 0:1 в контрола

ЦСКА кръгла нула при третия дебют на Любо Пенев

Етър победи "червените" на "Армията"