Наставникът на ЦСКА - Нестор ел Маестро опита да приеме философски инкасираната загуба от ФК Копенхаген с 1:2. Специалистът призна класата на датския опонент, допълвайки че той вече е абсолютен фаворит за реванша на "Паркен" след седмица.

Специалистът отказа да хвърли вината за поражението на Божидар Чорбаджийски, който си изкара директен червен картон през първата част и донякъде "помогна" за допускането на пълен обрат.

"Моите играчи опитаха да дадат всичко от себе си, но не се получи. Започнахме мача агресивно. Имахме страхотни първи 20 минути, но след това се видя, че опонентът ни е много силен".

"Няма какво да кажа за съдията. Понякога футболът е доста тежка игра. Винаги е трудно, когато загубиш с 1:2. Копенхаген игра тактически грамотно. Ще бъде много тежък реванш. Шансовете ни са много малко".

"Вкараха ни фантастичен гол от далечна дистанция и от дузпа. Преди първия мач шансовете бяха 50 на 50, сега самочувствието определено е на страната на датчаните".

"Откакто съм тук, Божидар Чорбаджийски е един от добрите ни футболисти, не искам да го обвинявам. Червеният картон определено е липса на късмет".

Десподов: Биха ни доста нелепо и с помощта на съдията

Десподов: Биха ни доста нелепо и с помощта на съдията

"Имаме сили да отстраним ФК Копенхаген"