Помощик-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори пред медиите на летище София тази сутрин, преди отборът да отпътува за Турция, където ще протече подготвителен лагер. 

"Напускането на Грънчов беше шок за всички нас. Всички заплати са му изплатени, не знам колко заплати има да взема отпреди. Направихме един доста добър лагер в Касанти в продължение на 2 седмици при чудесни условия. Футболистите се вложиха максимално и сме много доволни от тяхното старание", каза Нанков.

"Всички харесваме Венци Христов, добър футболист, който искаме да привлечем. Вчера г-н Младенов каза доста зан его и аз не искам повече да говоря, радваме се, че сигурно ще успеем да го привлечем. Не, Венци не е тук, надяваме се всичко да е наред, когато нещата вече станат окончателно", уточни Нанков.

"Има разговори, набелязали сме футболисти на поста нападател и ляв бек. Дали ще успеем, времето ще покаже. Засега Спас Делев не е вариант за ЦСКА. Пламен Крумов е добър футболист, нормално да се спряга за доста отбори, не можем в момента да го искаме, защото има договор с Берое. Има запитване към наши футболисти, имаме добри играчи, но нищо конкретно като официална оферта нямаме засега", завърши Толята.