Анатоли Нанков даде специално интервю за "Дарик" радио. Той сподели, че ще присъства на Националния стадион "Васил Левски", за да гледа на живо мача за Суперкупата, който противопоставя ЦСКА и Лудогорец. Според него след идването на Любо Пенев се наблюдава израстване при "армейците".

Днес асистентът на Стойчо Младенов празнува своя 52-ри рожден ден и от "червения" клуб не забравиха да го поздравят.

"Радвам се, че не ме забравят в ЦСКА за такива празници. Всеки футболист, играл в ЦСКА, би се радвал. Уважение е към моята личност и персона, което е похвално.

Почивам, откакто се върнах от Казахстан. Радвам се, че след идването на Любо Пенев отборът расте. Видимо е за всички и се надявам тази година да надградят и да детронират Лудогорец, който вече 10 години става шампион. Всички цесекари биха се радвал това да се промени.

Разград също направиха добри попълнения като ЦСКА. Освежават отбора си. Смятам, че ще е доста интересно това първенство. По мое мнение Лудогорец и ЦСКА ще са двата отбора, които ще се борят за титлата.

Ще отида да гледам мача за Суперкупата в събота. Очаквам да видя хубав двубой. И двата отбора са амбицирани да спечелят купата. Надява се ЦСКА да започне силно, за да придобие по-голяма увереност отборът и да успее да се пребори за титлата тази година.

Вече шест месеца почиваме със Стойчо Младенов. Имахме нужда от почивка. Надявам се съвсем в скоро време да започнем работа. По принцип се надявам за чужбина, но и България е вариант, ако не успеем да намерим подходяща оферта.

Предпочитам да съм жив и здрав, това е най-важното за всички хора след тежкото време, което мина като COVID-19 пандемията. Надявам се да работим и да жънем успехи както винаги сме го правили", каза Анатоли Нанков.

ЦСКА с новите екипи срещу Лудогорец за Суперкупата

ЦСКА с новите екипи срещу Лудогорец за Суперкупата

За първи път