ЦСКА приема Осиек утре в изключително важен мач от Лигата на конференциите. Треньорът Стойчо Младенов и футболистите му знаят какво трябва да направят - да победят хърватите и да се доближат до плейофа за влизане в групите. Те са на ход от 20:00 часа, а преди тях е ред за действие на публиката.

20 000. Толкова е отпуснатият капацитет за фенове на стадион "Васил Левски" за двубоя. 20 000 трябва да са хората по трибуните. Защото ЦСКА има огромна нужда от тях, от любовта им, песните и аплодисментите. У дома и стените помагат. А когато "стените" са изградени от мъже, жени и деца с червени шалчета, мисията ще стане много по-лека, а задачата на Осиек почти непосилна. Публиката на "армейците" е доста претенциозна. Но за да изискваш, трябва да подкрепяш. За да получиш, първо трябва да дадеш.

Снимка 531455

Източник: Сектор Г

Не мога да си представя, че си фен на даден отбор, той играе важен мач в Европа срещу силен съперник, лято е, вечер е, а ти не си на стадиона. Пред телевизора и компютъра е лесно - да критикуваш, да псуваш и нареждаш. ЦСКА няма нужда от виртуални фенове, а от реални. Готови да станат част от онзи юмрук, за който не спира да говори Стойчо Младенов.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Не е нормално привържениците на най-успелия ни футболен клуб да са масово на трибуните само на финал за купа или срещу гранд от Западна Европа. А в другите мачове седалките да са зловещо празни. За пример може да дадем феновете на Левски. Какво виждат те от любимците си в последните години? Почти нищо... Разочарование след разочарование, 12 години без спечелен трофей, финансова нестабилност на клуба. Но са там - на стадиона! Левски беше безобразен срещу Ботев във Враца и заслужено загуби с 0:2. Но след поредното поражение около 2000 души гостуваща агитка пак застана зад отбора, пя песни и ръкопляскаше. А в същото време ЦСКА вдигна Купата на България, победи големи отбори в Европа - като БАТЕ, Базел и Рома. Разгроми Лудогорец, победи го и за Купата, два пъти удари Левски...

Снимка 498971

Източник: cska.bg

Като стана въпрос за мачовете с БАТЕ, Базел и Рома - феновете на ЦСКА нямаха щастието да са на трибуните заради ситуацията с коронавируса. Сега имат този шанс. И трябва да се възползват от него. Защото става въпрос именно за ЦСКА - отборът, който се чувства отлично на международната сцена. Замислете се готови ли сте да рискувате да не бъдете на трибуните за нова незабравима евро вечер. Защото тези щастливи моменти оставят спомен завинаги.

Вие сте на ход, фенове на ЦСКА! Бъдете хиляди утре вечер и покажете още веднъж, че отборът е обичан, подкрепян и едно цяло с публиката си. Всичко друго ще бъде тъжно, жалко и странно...

Осиек запази звездите си за ЦСКА и не впечатли

Осиек запази звездите си за ЦСКА и не впечатли

Срещу Славен