Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе разчарован от представянето на своя отбор при поражението с 1:2 от Царско село. Сърбинът бе изпратен с викове "Оставка!" от феновете след последния съдийски сигнал. 

"Трудно е да обясня загубата. През цялата седмица нямахме сигнал, че днес ще се представим по този начин. Явно сме имали проблем, особено в средата на терена. Не успяхме да спечелим, получихме първо попадение, не се справяхме в единоборствата, успяхме да изравним, но допуснахме нов гол. Необяснимо е за мен защо играхме така през второто полувреме. Пуснах втори нападател, но във футбола може и да си без нападател и все пак да вкараш гол. За мен второто полувреме е провал. През седмицата говорихме с футболистите, на всяка една тренировка, целта ми беше да не подценим мача. Надявам се, че не подценяването е причината. Имахме положение през първото полувреме, имахме и в последните минути.

Само Али Соу имаше 2-3 положения. Трябва повече. Уважавам мнението на публиката, работя, давам всичко от себе си, всичко възможно. Ако се случи, ще се случи. Няма да имам дума против това, не съм страхлив. Ако се случи, така е трябва да бъде. Нервен съм заради играта, а не заради бъдещето. Не мога да ви кажа какво си говорихме след мача в съблекалнята. Следващият мач за Купата на България е много важен, трябва да си поговорим и да започнем да се готвим за този важен мач. Ще видим какво ще е състоянието на футболистите, на Петър Занев. Ще видим останалите как ще се възстановят. Занев е готов за игра, той днес беше наказан, затова не игра. Жеферсон нямаше вина, искахме да играем повече с топката. Причината, че загубихме е друга", заяви Крушчич.

Царско село победи ЦСКА с 2:1 в Бистрица

Безобразен ЦСКА се сгромоляса в Бистрица! "Червените" загубиха от Царско село

Феновете поискаха оставката на Милош Крушчич