Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от минималния успех с 1:0 на своя тим срещу Славия. Специалистът все пак подчерта, че играчите му са имали късмет в края на мача, когато "белите" изпуснаха два хубави шанс за гол.

ЦСКА победи Славия с 1:0

ЦСКА с трета поредна победа след успех над Славия

Трета поредна победа за "червените"

"Доволен съм както от резултата, така и от играта. Отборът на Славия е добър и беше във форма. Победихме заслужено. Можеше и по-рано да затворим мача, след като създадохме толкова положения. Имахме и късмет в края, но все пак заслужен успех за нас", започна сръбският специалист. 

"Всички твърдят, че играем по-добре през втората част, но аз не съм съгласен. Мисля, че играем на високо темпо и в двете части, но това е поради физическото отпадане в съперника".

"Беше труден мач днес. Трудно е да се концентрираш преди пауза за националните отбори. Затова и победата е толкова важна. Искам да благодаря на феновете, тази победа е за тях. Всички работим, за да ги зарадваме".

"Тази победа ни дава спокойствие, за да работим спокойно по време на паузата. Искам да продължим по същия начин. Не подценихме Славия в последните минути, просто пропуснахме много положения и във футбола е закономерно след това съперникът да получи едно или две", завърши Милош Крушчич.