Административният директор на ЦСКА - Милко Георгиев заяви, че Лудогорец е получил съдийски комфорт, при равенството между двата тима в елита на страната (1:1).

"Не съм доволен, не. За мен това е загуба. Коментирам като цяло съдийството. Дузпата не съм я видял. Не мога да съм категоричен, ще видя повторението. Като цяло аз съм на мнение... Но хайде, човекът е с имунитет, какво да кажа?! Тънко, но... Аз не мисля, че се справи. Справи се спрямо Лудогорец. Всяко едно първо нарушение срещу тях за нас беше картон", коментира Георгиев.

ЦСКА отново не победи Лудогорец, скандална дузпа взриви "Армията"!

ЦСКА отново не победи Лудогорец, скандална дузпа взриви "Армията"!

Стефан Апостолов под прицел, този път дикторът си замълча

"На Марселиньо му вдигна от третия път. Три пъти му вика за последно, за последно и не му вдига картон. А въпросната дузпа, ако приемем, че има нарушение, без значение вън или в наказателното поле, защо не вдигна картон на защитника? Много такива неща, които... Останахме с впечатление, че Моци получи два жълти картона. Преди това съдията му извади един и след това трябваше... Объркал се е друг път", допълни шефът на "червените"

"Съгласен съм, че пропускаме. Това, че пропускаме е предпоставка, че създаваме. Друг отбор да е създал толкова положения в два поредни мача срещу тях? Гледам Лудогорец цяла есен и цяла пролет как играят. С това продуктово позициониране, което го правят, хайде моля ви...

Какво означава?

Означава да позиционираш един отбор, един град да дойде да ти гостува в твоя град, после да направиш еди-какво си. Всички знаем за какво говорим. Да не се правим на шест и половина", заяви административният директор на ЦСКА.

Кирил Десподов: Това е да загубиш спечелен мач

Кирил Десподов: Това е да загубиш спечелен мач

"Наистина съжалявам"

"Ние си отчитаме грешките. Нямаше вариант, в който Лудогорец да вкарат гол, освен с наша грешка. Поне аз не виждах как може да вкарат. Миналия път вкараха с две засади, а сега с наша грешка, ОК. Смятам, че ние играем от мач на мач все по-добре", допълни Милко Георгиев.