Бившият директор на ЦСКА и голям фен на отбора - Милко Георгиев, взе отношение след голямата победа с 4:1 над Лудогорец снощи. Ето какво написа той във "Фейсбук":

" Преди 19 години на ЦСКА предстоеше абсолютно безмислен мач в последния кръг - срещу тогавашния проект на Миша Чорни. Отборът беше разбит (най-вече отвътре), бяхме загубили финала за Купата, съвсем основателните съмнения за "хванати" играчи бяха направили така, че да сме на стадиона само най-верните и гневни фенове... Отново валеше проливен дъжд и отново мачът беше на "Армията"!

Защо го разказвам? Защото тогава точката на кипене беше стигнала до най-високата си скала, а на доскорошния благодетел на "сините" му беше станало ясно, че повече няма накъде!

Съставът за мача беше такъв, че тези момчета не бяха играли и на тренировка заедно. Треньор в този мач беше бате Стоян.

Е, победихме в мач без значение за класиране, но с ОГРОМНО значение за честта. С тази победа се подготвихме за това, което последва през есента на 2002-а. А именно - 13 поредни победи!!!

По същия начин се почувствах и тази вечер.

Но! Не се заблуждавайте, ще са ни необходими изключителни умения и воля, защото дори при 3:1 и решен мач, слугата на БФС не посмя да изгони онзи за умишлен опит за футболно убийство!

Лудогорец бе унижен, при това безапелационно! Сега остана да вдигнем Купата, но по-важното е да използваме победата като инерция и летящ старт за следващия сезон.

Относно Космонавта - "Армията" може да е Байконур (дано да знае какво е това), но само за смели сърца, а не за мишлета...

Честита победа!".

Паметна победа №100 за ЦСКА в efbet Лига при Гриша Ганчев

Паметна победа №100 за ЦСКА в efbet Лига при Гриша Ганчев

С 4:1 над Лудогорец