Защитникът на ЦСКА Мено Кох, който ще бъде и новият капитан на "червените" сподели очакванията си преди реванша със Сепси от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите след загубата с 0:2 в първия мач.

Ел Маестро: ЦСКА е велик отбор, имам недовършена работа в клуба

Ел Маестро: ЦСКА е велик отбор, имам недовършена работа в клуба

Ето какво каза треньорът по време на първата си пресконференция

"В предния мач не показахме нивото, което искахме. Аз вярвам, че ние сме по-качественият отбор и утре ще имаме възможност да покажем това. Надявам се да успеем да покажем на цяла Европа, че сме по-класният отбор", започна нидерландецът.

"Утрешният мач е не само за класиране напред, а трябва да покажем и докажем нашите възможности. Трябва да вложим душата си на терена."

Дани Ганчев надъха ЦСКА за обрат преди тренировката на "Сепси Арена"

Дани Ганчев надъха ЦСКА за обрат преди тренировката на "Сепси Арена"

Треньорът Нестор Ел Маестро взе със себе си в Румъния група от 22-ма играчи

"Честно казано, това е първият път когато чувам, че съм капитан. Винаги е голяма чест да си капитан на отбор - особено на отбор като ЦСКА - най-големият в България. Надявам се да успея да предам опита си на отбора и да помогна на тима да постигнем нашите цели. Отново ще кажа, че е огромна чест да носиш лентата и се надявам да водя отбора към нови победи."

"Миналата година ситуацията беше много сходна. Загубихме вкъщи мача със Сейнт Патрикс - да, с гол разлика, но все пак. На хартия бяхме по-добрият отбор, но другият влезе по-здраво в мача и затова ни победи. Както треньорът каза статистиките не винаги са решаващи. Миналата година успяхме да се справим в такава тежка ситуация. Да се надяваме, че ще елиминираме нашия противник", завърши Кох.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, пратеник на ТОПСПОРТ в Румъния