Централният защитник на ЦСКА Мено Кох е на финалната права от своето възстановяване.

Той вече тренира с основната група на тима, като през втората половина на тази седмица ще започне пълноценни занимания, информира "Тема Спорт".

Нидерландецът получи травма по време на летния подготвителен лагер в Австрия. Тя първоначално е била прикрита заради бума на контузии в онзи период, което обаче дооведе до скъсването на сухожилие, което е било само усукано преди това.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Наложи се Кох да претърпи операция, която го извади от терените за няколко месеца. Затова и в Борисовата градина "на пожар" бе привлечен финландецът Томас Лам, а след това и естонецът Карол Метс, дошъл след преминаването на Антов в Монца.

Жорди Кайседо отнесе критика в родината си

Жорди Кайседо отнесе критика в родината си

За представянето си в националния отбор

За радост на треньорския щаб възстановяването на нидерландеца върви по-бързо от очакваното. Въпреки че ще започне пълноценни тренировки до 3-4 дни, е много вероятно Кох да не вземе участие в срещите на тима до края на календарната година. Желанието на Стойчо Младенов е бранителят да бъде в оптимално физическо и здравословно състояние за старта на зимната подготовка и идеята е рискове да не се предприемат.