В Белгия отчитат като много сериозна трансферна грешка на Генк бразилския ляв бек Нето Борхес. Белгийският клуб привлече играча от шведския Хамарби в началото на 2019 година за около 2,5 милиона евро.
Сега Генк продава Борхес на ЦСКА за скромната сума от 300 хиляди евро. Все пак Генк не се отказва изцяло от Борхес и ще може да си го върне срещу фиксирана трансферна сума.
Нето Борхес се очаква в следващите часове официално да бъде обявен за играч на ЦСКА.
За Генк бразилецът изигра едва осем мача, в които записа една асистенция.
steiner
на 14.07.2020 в 00:18:37 #31Този може да е грешка за Белгия,но на фона на нашите чалгари,ще бъде,като де Брюйне
emidobre
на 13.07.2020 в 23:10:28 #30И в един момент се озовах в черешката на тортата . Докато за тоя младеж дано да става нещо от него, че докато в Джеси и Пинто имаше някакъв футбол на моменти добър, то за какво държим Джеферсон нямам никаква идея. Може би за да не плащаме неустойки , друго логично обяснение нямам .
Ohliovski_reboot
на 13.07.2020 в 22:34:53 #29От средиземноморските има една дето става, ял съм я в гръцки ресторант, викаха и морски бас, ама не знам как е на бг. Целата се слага на скара, събира се в чиния. Веднъж забравих една на барбекюто, вече привършило, със затворен капак. След 2-3 часа се сетих за нея, беше яко поела от пушека (с капака затворен не гори). Облизах си пръстите.
fanty
на 13.07.2020 в 22:29:24 #28Абе аз ще я опитам тази рецепта на Триони. Онзи ден , обработих едно контра филе, до ниво schnitzel, тъщата вика аз ще го изпържа. Добре, обясних и в повечко олио (щото не обичала свинска мас) овалваш в брашно-яйце-галета и пържиш по 2 минути. Она решила че галетата е допълнителен разход, както и повечкото или, та беха станали шницели, а не schnitzel
fanty
на 13.07.2020 в 22:21:11 #27Тва не може да е по цигански Кой циганин толкова ще се занимава с приготвяне на ястие! По принцип родопчани по този начин приготвят овчето месо, губи онзи тежък дъх и става превъзходно на скара.
Ohliovski_reboot
на 13.07.2020 в 22:21:06 #26Обаче от хом дипо дъската може да е третирана със секакви химикали и да ги изядеш. Щото нали не е предвидено за консумация.
fanty
на 13.07.2020 в 22:15:39 #25Триони я знае рецептата скумрия по цигански. Аз имам една дузина стари турски керемиди Слагам една на огъня, да се нагрее добре, после вътре поставям хубаво изчистена скумрия пълнена с доматен сос/пюре/резени домати и чакам да звучи като Вентси Стефанов, кога му свирят дузпа
fanty
на 13.07.2020 в 21:48:46 #24Merci, за идеята, по ебе няма кедър, ама им Смрика, ще пробвам с нея. По лошото е ,че няма сьомга
УмеренЦСКА
на 13.07.2020 в 21:27:46 #23Колеги форумци, лигите ми потекоха като Ви четох! В събота ще си купя скумрия, все едно от кое море е. Ще си я изпека на скарата на вилата, а костите и кожата ще харижа на дворната котка, нека и тя да се облажи... Салати имам произведени дай господ... Ще си похапна добре, моля за извинение, като имам предвид и хала на нашенските футболни клубове...
fanty
на 13.07.2020 в 21:20:32 #22Ако Триони не отговори, да кажа аз Кедрова дъска е парче дърво, писнало през Трион Обаче трябва да си направиш пушилня. Най елементарния вариант е тенекия от сирене. Дупчиш на няколко места дъното, както и на два- три санта отстрани, колкото повече толкова подобре. Мяташ сух спирт или жар, слагаш дървото и така пушиш месото отгоре. В Бг се пуши на плодно дърво- джанка, орех, кайсия и т.н. Не се опушва на чам, топола, върба и т.н
Ohliovski_reboot
на 13.07.2020 в 21:05:29 #21За домати щом е помна
fanty
на 13.07.2020 в 21:03:09 #20ОR, Не, такива нямам. Моите домати са с големината на юмрук, ни по големи, ни по малки. Но не е от сорта, просто земята при мен е такава, прави ги много твърди и сладки
Ohliovski_reboot
на 13.07.2020 в 20:49:22 #19Ние сме свикнали с вкуса на зеленчук от едно време - кинеш от двора и ядеш. Купешкия плод-зеленчук са хибриди селектирани да изглеждат добре и да се развалят по-бавно, съответно вкус нема. Що дума Панайот всичко има вкус на краставица, само краставицата на тиква. Фантич, имаш ли сорта дето стават много големи, отдолу с големо петно?
fanty
на 13.07.2020 в 19:23:08 #18*Джабер
fanty
на 13.07.2020 в 19:22:35 #17Джанет, ела ми на къщата да ти сложа домати.... Ама ще ги папаш с ръкавици, да си откинеш от пръстите
fanty
на 13.07.2020 в 19:21:01 #16Значи по отношение на морето, Средиземно море е близо 2- пъти по солено от Черно, което автоматически го прави Пустиня, спрямо нашето. Проблема е, че го делим с още 6(7) държави и няма мотивация да се пази популацията. За пример: Белото Мите от Ахтопол.
УмеренЦСКА
на 13.07.2020 в 18:55:37 #15Пишат, че този футболист бил купен за два милиона и половина, а сега го продават за триста хиляди. За клуб като ЦСКА тази сума е близка до максималните възможности, даже не ми се и вярва! Ако всичко, което пишат е вярно, дано бразилецът направи успешен сезон и бъде отново продаден поне за милион или около милион. Повтарям, ДАНО! За нещо повече няма място даже и в мечтите...
УмеренЦСКА
на 13.07.2020 в 18:49:44 #14...В България идват да ритат в най- добрия случай "трансферни грешки" на евроотборите. Повтарям, в най- добрия случай. В това е шансът, някоя "трансферна грешка" може да се окаже истинско "съкровище", това е хипотетично, разбира се, но примери има...
DrINKO
на 13.07.2020 в 18:32:07 #13Митак, Турицов е десен бек бе брат. Ляв не ни трябва при наличието на Мазику и Лясков. Тоя ми вдхва повече доверие от Джеферсон, но нямаме нужда и от двамата. Трябва да мисли за стабилен вратар, десен бек и може бе нападатели. Задължително да връщат Митков, Лясков и Тонислав!
fanty
на 13.07.2020 в 18:26:53 #12*Аласка