Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, е оптимист за крайния изход на сблъсъка между ЦСКА и Виктория (Пилзен) от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите.

В първата среща преди седмица тимът от "Българска армия" отстъпи с 0:2, а реваншът е утре в столицата.

"В Чехия играхме страхливо. Допуснахме грешки и сами се победихме. Те не ни надиграха. Подобни пропуски видях и срещу Пирин, когато също не играхме добре. И да не се оправдават, че са мислили за европейския мач. Това е ЦСКА", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Излизаш и побеждаваш във всяка среща с добра игра. Не е присъщо за Стойчо Младенов отборът му да е непостоянен. Тези футболисти трябва да разберат, че са длъжни на клуба и е време да дожат, че заслужават оказаната им чест да носят червената фланелка. Взимат си навреме заплатите. Получават много пари и ако искат да продължат да играят в ЦСКА, трябва задължително да отстранят Пилзен.

Вярвам, че в четвъртък вечер ще видим един променен отбор и ще победим с 2:0 в редовното време, а след това ще ги отстраним с дузпи. Вкарваме един гол през първото полувреме, още един през второто и готово. Не е толкова трудно", каза още Илиев, според когото чехите не са "нищо особено".

Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лева, ако се класират за групите на ЛК

Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лева, ако се класират за групите на ЛК

При достигане до груповата фаза играчите ще бъдат наградени със сума, равняваща се на малко над 10 процента от общия приход