Георги Илиев - Майкъла, който е бивш футболист и ръководител на ЦСКА, е сигурен, че "армейците" ще триумфират с Купата на България. Според него обаче това няма да оправи моментната ситуация в клуба, като според него "червените" все още са далеч зад хегемона у нас Лудогорец.

"Не може ЦСКА да има 23-ма чужденци. Защо са ти толкова, като играят 5-6!. Дайте шанс на нашите момчета. Албентоса взимал 40 000 евро заплата, ами с тея пари, той трябва сам да бие отборите".

Георги Илиев: Боби Михайлов беше добър президент, но хората под него не поеха нужната отговорност

Георги Илиев: Боби Михайлов беше добър президент, но хората под него не поеха нужната отговорност

"Клубовете у нас не работят правилно"

"Мисля, че ЦСКА ще вземе Купата на България и ще стане втори в първенството. Но това няма да реши нищо. Имаме вече повече чужденци от Лудогорец. Нашите млади момчета не получават шанс на "червения" стадион, а са пращани по Враца, Монтана, Велико Търново".

"Лудогорец си направи къщата от основи. Левски няма козирка. Имат мизерни терени. ЦСКА за първи път реновира Панчарево. Как да стане!? Как да ги стигнеш Лудогорец!? Докато ЦСКА не си направи стадиона и не промени начина си на управление, винаги ще са зад Лудогорец".

Ивайло Петров: В ЦСКА искам характери, а не пухени момченца

Ивайло Петров: В ЦСКА искам характери, а не пухени момченца

"Албентоса започна да говори, за да се сетят за него в Испания"

" Когато внесат 32 млн. в сметката, тогава ще съм сигурен, че ще построят стадиона. А не да построят един блок като на "Герена" и да приключат. Това е най-важното нещо. До този момент не виждам някаква реакция, освен възмущение, че оценката струва 25 млн. Ако всичко е нормално, за 1 година може да се извърши реконструкцията. Познавам добре как работи г-н Инджов, ако има пари в сметката. Има всички предпоставки за съвременен стадион, който освен да бъде използван, ще изкарва и пари".