Бвшият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде своя комента след снощните европейски мачове. 

"Хубава вечер за българския клубен футбол. Европейските мачове са най-важните, така е било винаги. Няма как да те забележи някой сериозен клуб срещу Монтана. Добър резултат за ЦСКА, но имал ли е някой съмнение, че ще ни бъде трудно срещу това квартално отборче от Скопие. Напълно очаквана победа. Двама души са класата в ЦСКА - Йомов и Матей. Сега ще елиминираме и ирландците.

Успешна вечер имаше и Левски, като те също няма да имат проблем в следващия кръг. Мъри Стоилов беше разучил ПАОК и беше наредил своя отбор отлично. Левски изпусна победата в Гърция. В първенството обаче и ЦСКА, и Левски няма да имат шанс срещу фаворита Лудогорец. Прогнозирам около десет точки преднина за Лудогорец в крайното класиране. 

Ботев единствен отпадна от българските отбори, но това не променя факта, че беше успешна вечер за нашите клубове. Единствено евротурнирите имат значение, нашето първенство е много слабо, няма защо да се лъжем. Затова и националният отбор е слаб - заради слабото вътрешно първенство и факта, че българските футболисти не играят в силни клубове в чужбина. Това е", каза Майкъла пред "Спортал".