Бившият ръководител на ЦСКА Георги Илиев коментира актуални теми около българския футбол като акцентът му бе най-вече върху Левски и "червените". Майкъла сподели пред "Спортал", че на "Герена" не са в тежко положението и клубът изобщо не е финансово зле, а подпомаган от "сериозни бизнесмени". 

"Левски през 2021 година може да се посъживи, влизайки в десетката. Някъде между пето и десето място ги виждам в класирането. Ще се съживят. Това, което се оплакват, че нямат пари, е само за пред феновете и хората. На Наско не му е толкова зле на "Герена". Ако беше толкова зле, той нямаше да седи там.

Левски получават сериозни пари и от спонсори, и от трети лица. Кои са тези трети лица ли? Знаем ги всички кои са. Това са сериозни бизнесмени, на които трябва да са благодарни. Цяла година Левски получава добри пари от тях.

Акрапович даде почивка на ЦСКА

Акрапович даде почивка на ЦСКА

Играчите се разходиха из Алания

Ще се съживят, а и Наско е куче. Просто направиха грешни трансфери. Дадоха възможност на разни момчета, техни юноши, на които това им беше шансът. По-голям шанс от този, който им даде Наско Сираков, няма да получат. А той ще направи промени за пролетта, при всички случаи.

От Левски не бива да коментират ЦСКА. Щом този отбор играе на "Армията" и феновете на ЦСКА го приемат, това е ЦСКА. Добро или лошо, това е. ЦСКА е с 18 точки пред Левски, на "Герена" да си гледат техните проблеми. С идването на Гриша Ганчев ЦСКА винаги ще се бори за шампион". "Иска ми се трофеите през тази година да отидат при "червените". Едно е обаче какво искаш, друго е реалността. Мисля, че ЦСКА може да се пребори за шампионската титла. Трябва да бием два пъти Лудогорец и сме готови. Купата на България изглежда по-лесна за взимане, в момента ЦСКА има най-добрия състав и най-добрия треньор. Сега е моментът", заяви Майкъла.

Шеф на ЦСКА гледа на живо мач в Англия

Шеф на ЦСКА гледа на живо мач в Англия

Алън Пардю следи двубой от ФА Къп

"Най-важното е да си построим стадион! След това ще ставаме шампиони подред. Сега клубът е на ход. Трябва да се намери голяма компания, на която да се сложи името в името на стадиона, както е "Арена Армеец" например. Дава някой 20 милиона за 10-годишен период и му се слага името. В цял свят го има това. Държавата, в лицето на премиера, ще ни даде още 20 милиона и сме готови. Както дадоха 40 милиона на Пловдив, така ще дадат и за софийските грандове. Гаранция", добави още Георги Илиев.