Бившият шеф в ЦСКА - Георги Илиев коментира по обичайния си неподражаем стил случващото се на "Армията". През уикенда "червените" паднаха с 1:2 от Царско село, а той не спеси критиките си към Милош Крушчич и компания.

"Голяма трагедия - това е нивото на ЦСКА. Президентът е прекрасен, там нищо не може да се каже. Всичко се плаща навреме, няма проблеми, не се събират пари, както е случаят с Левски. Но спортно-техническият екип явно е в безобразно състояние и това е отдавна. Да паднеш от Царско село и въобще да се сравняваш с тях, вместо да ги отнесеш...

Дисциплинарната комисия наложи сериозна глоба на ЦСКА

Дисциплинарната комисия наложи сериозна глоба на ЦСКА

Наказаха "армейците" за расизъм и непристойно поведение на техните фенове

Шефовете трябва да си решат какви мерки да вземат, но това е срам за ЦСКА, и то голям. И проблемът не е само в треньора, а в целия мениджърски екип. Не е виновен само Крушчич, защото той ще каже: "Те са ми довели тези играчи, това имам и с това работя", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Другото нещо - това със снежните топки и бутилките по треньора, е несериозно. Не може такова отношение. Може би това беше някакъв последен вопъл на хората, защото са отчаяни от това, което виждат. И все пак не беше това начинът", допълни Георги Илиев.

"Неудобно ми е да го кажа, но трябва да направим нещо поне за купата. Това ни е последният шанс. Не е сериозно да се борим за второ място", каза още Георги Илиев.

Кампанията на ЦСКА "С деца на мач" продължава и срещу Ботев (Враца)

Кампанията на ЦСКА "С деца на мач" продължава и срещу Ботев (Враца)

"Всички "армейци" до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно"