Фланговият футболист на ЦСКА Маурисио Гарсес е възстановен от настинката, заради която пропусна шампионатното домакинство на Славия (3:1) и ще може да вземе участие в неделния финал на SESAME Купа на България срещу Левски, пише "Тема Спорт".

Нещо повече, треньорът Алън Пардю ще гласува доверие на зимното попълнение на червените да започне като титуляр. 25-годишният бразилец тренира пълноценно и ще стартира от първата минута отляво на червената атака.

Той бе сред най-активните играчи на ЦСКА в последното вечно дерби, като може би това бе най-доброто от иначе колебливите му досега представяния, откакто пристигна в Борисовата градина. Именно той обаче провали най-добрата възможност за гол пред армейците, като останал очи в очи с вратаря на сините Николай Михайлов не бе хладнокръвен и прати топката над вратата.

По дясното крило на ЦСКА ще стартира Георги Йомов, който изненадващо остана на пейката в последния мач с Левски. Родният национал отбеляза две попадения при победата с 3:1 над Славия в петък и си гарантира място сред титулярите във финала.

Футболистите на ЦСКА са по-скъпи от тези на Левски

Футболистите на ЦСКА са по-скъпи от тези на Левски

Това показа анализ на данните в transfermarkt.com